Te fundit

Tag Archives: forum boteror

Raporti global: vetëm 7 vende përfitojnë nga inovacioni teknologjik në nivele maksimale

Forumi botëror ekonomik në raportim global ka përmendur vetëm 7 vende që sigurojnë maksimumin nga shfrytëzimi i pajisjeve teknologjike në fusha ekonomike dhe dixhitale. Bëhet fjalë për: Shtetet e bashkuara, Suedinë, Singaporin, Finlandën, Holandën, Suedinë, Zvicrën. Nga raporti thuhet se këto tendenca tregojnë se janë individët që shkëlqejnë nga ky revolucion teknologjik. Kjo ndarje po e thellon gjithnjë e më ... Read More »