Te fundit

Tag Archives: foto

Qyteza që ruan fotot tona nga “Facebook”

Qyteza Prineville, në Oregon të SHBA-ve, është vendi ku Facebook ndërtoi qendrën e parë të të dhënave. Bëhet fjalë për ndërtesën me kompjuterë “server”, ku mblidhen fotot që hidhni në Facebook. Me këtë sallë lidhet që nga larg kompjuteri apo celulari juaj kur i shihni fotot. Kjo qendër ka rreth 136 punonjës dhe ka shërbyer si model për të gjitha ... Read More »