Te fundit

Tag Archives: Freedom Hose

Freedom House: Thirrje Qeverisë turke që të respektojë institucionet demokratike

Në përgjigje të grusht shtetit të dështuar në Turqi, Qeveria turke po jep shenjat e një spastrimi të mijëra gjykatësve dhe nëpunësve civilë, bllokoi mediat online si dhe po kërcënon që të kthej dënimin me vdekje ndaj puçistëve Lidhur me këto ngjarje organizata Freedom House ka lëshuar një deklaratë për media ku i bën thirrje Qeverisë turke që të respektojë ... Read More »