Te fundit

Tag Archives: Gerdec

3 minuta Hollivudiane për “Gërdecin”

“War dogs” është filmi i cili për 3 minuta do të ofrojëm vëmendjen e Hollivudit në blerjen e armëve, në Gërdecin e vitit 2008. Bazuar në historinë e vërtetë të Efraim Diverolit dhe David Packouz, të cilët fituan kontratën 300 milionë dollarëshe nga Departamenti Amerikan i Mbrojtjes, për të furnizuar me armë aleatët e Amerikës në Afganistan. “War Dogs” është ... Read More »