Te fundit

Tag Archives: gjeneral shqiptar

Gjenerali shqiptar, pjesë e grushtit të shtetit në Turqi

Mediat në Turqi raportuan së është arrestuar gjenerali Adem Huduti, i cili ishte pjesë e grushtit të shtetit kundër qeverisë. Huduti ka lindur në Kosovë në vitin 1952 dhe është komandant i Ushtrisë së Dytë, pjesë e Këmbësorisë së Forcave të Armatosura të Turqisë. BBC-ja shkruan se ai është figura më e lartë ushtarake e arrestuar deri tani, së bashku ... Read More »