Te fundit

Tag Archives: gjoba

Pas rripit të sigurimit, supergjoba edhe për përdorimin e celularit në makinë

Supergjobat e Policisë Rrugore për mosvendosjen e rripit të sigurimit deri tani kanë rezultuar efektive në pjesën më të madhe të rasteve. Drejtuesit e automjeteve dhe pasagjerët zbatojnë këtë detyrim, ndërsa duke marrë shkas nga kjo masë, Policia Rrugore ka propozuar që këto gjoba të aplikohen edhe për ata që përdorin celularin gjatë drejtimit të automjetit. Top-Channel raporton se është ... Read More »

2000 masa administrative nga Kodi i ri rrugor

Policia rrugore në bazë të ligjit të ri po vijon operacionet për ndëshkimin e rasteve të shkeljes së rregullave të qarkullimit. Sipas një njoftimi për shtyp, gjatë 24 orëve të fundit janë ndëshkuar 740 qytetarë për mos vendosje të rripit të sigurisë. “Edhe në ditët në vijim do vijojë zbatimi i rreptë i Kodit Rrugor jo vetëm për nenin 170, ... Read More »