Te fundit

Tag Archives: Gjykate

Tenton të djegë gruan pas divorcit

42-vjeçari shqiptar ka tentuar të djegë veten dhe gruan e tij pas vendimit mbi divorcin të dhënë nga gjykata italiane. Policia italiane thotë se çifti ka patur një debat për çështjen e divorcit të vendosur nga gjykata dhe situata është përshkallëzuar kur bashkëshorti ka marrë benzinë ka spërkatur apartamentin dhe është përpjekur që të spërkasë edhe vetë bashkëshorten e tij. ... Read More »