Te fundit

Tag Archives: google

Kujdes të dhënat personale nga Google

Përmes prezantimit të aplikacionit “Allo” nga Google, kompania tha se përkohësisht do të ruante të dhënat në serverat e saj, por duke garantuar se në to nuk do të kenë akses as autoritetet amerikane apo kushdo tjetër. Google do të qëndrojë për pak kohë për të ndihmuar në përmirësimin e aplikacionit dhe më pas nuk do të ruhet më asgjë ... Read More »

Google ruan gjithçka që ju keni kërkuar

Pavarësisht fshirjes përmes komandës së historisë duket se jo cdo gjë zhduket nga kërkuesi gjigand. Google i ka parë të gjitha dhe i ka ruajtur ato të gjitha, nga pyetjet më të cuditshme e deri tek ato më sekrete. Motori i kërkimit ruan një kopje të gjithçkaje që ju keni kërkuar, edhe ato që ju mendoni se i keni fshirë. ... Read More »

Android “në rrezik”

900 milion pajisje që përdorin procesort Qualcomn janë në rrezik defekti. Sipas forumeve teknologjike pajisjet Galaxy S7, HTC One, Sony Xperia Z Ultra e shumë të tjerë që funksionojnë me sistemin Android përmes këtij defekti mund tu lehtësojnë hakerave aksesin në celular. Megjithatë, sipas ekspertëve deri më tani, nuk ka prova që kjo është shfrytëzuar nga piratët kompjuterike, që duket ... Read More »

Delet zëvendësojnë Google!

50 mijë banorët e Ishujve Faroe kanë vendosur që të bëjnë vetë një fotografim të territorit përmes një ideje të ngjashme me formatin “street view” që ofrohet nga gjigandi Google. Në grupin e ishujve të mbuluar nga gjelbërimi, bashkë me 50 mijë banorët jetojnë edhe 80 mijë dele, të cilat do të përdoren për të realizuar “Sheep View”. Deleve do ... Read More »