Te fundit

Tag Archives: grusht hsteti

Grusht shteti në Turqi, merret peng shefi i ushtrisë. Erdogan në vend të sigurt

Në Turqi raportohet se po zhvillohet një grusht shteti dhe për të cilin flitet për marrjen për marrjen peng nga një grup ushtarësh të Sheshit të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë. Për sa i përket presidentit Erdogan, burime qeveritare thanë se ai është dërguar në një vend të sigurt. Pak minuta më parë një zëdhënës i ushtrisë tha se “pushteti ... Read More »