Te fundit

Tag Archives: grusht shteti ne turqi

Helikopteri turk ulet në Greqi.

Pasi ka hyrë në zonën ajrore të Greqisë, heliktopteri i tipit “Black Hawck” ka kërkuar të ulet në tokën greke, pranë kufirit me Turqinë. Në bord ndodheshin 8 persona të cilët dyshohen të jenë pjesëmarrës në grushtin e shtetit. Nga rrobat e veshura janë paraqitur si ushtarakë edhe pse nuk ka informacion për gradët e tyre. Pasi është ulur helikopteri ... Read More »

Grusht shteti në Turqi, merret peng shefi i ushtrisë. Erdogan në vend të sigurt

Në Turqi raportohet se po zhvillohet një grusht shteti dhe për të cilin flitet për marrjen për marrjen peng nga një grup ushtarësh të Sheshit të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë. Për sa i përket presidentit Erdogan, burime qeveritare thanë se ai është dërguar në një vend të sigurt. Pak minuta më parë një zëdhënës i ushtrisë tha se “pushteti ... Read More »