Te fundit

Tag Archives: Guiness

Një rekord i ri në Guiness

Kostumi i Batman bëhet realitet dhe ka siguruar një vend në librin e rekordeve Guiness. Armatura  është krijuar nga ekspertë të efekteve special, të cilët i kanë siguruar 23 pajisje kostumit në mënyrë të padukshme. Mes tyre përfshihen bomba tymuese,  pajisja për t’u zhvendosur nga njëra distancë tek tjetra, mjet komunikim, gjurmimi etj… “U deshën orë të gjata për të ... Read More »