Te fundit

Tag Archives: Hillary Clinton

Probleme shëndetësore për Clinton

Hillary Clinton braktisi me shpejtësi ceremoninë përkujtimore të sulmeve tërroriste të 11 Shtatorit në Nju Jork, e mesa duket për probleme shëndetësore. Sipas mediave ndërkombëtare, kandidatja demokrate për presidente në zgjedhjet e muajit nëntor, humbi ndjenjat gjatë ceremonisë. Dëshmitarë, të cituar nga DailyMail dhe disa gazeta amerikane thanë se Hillaryt i ra të fikët në momentin kur po shoqërohej për ... Read More »