Te fundit

Tag Archives: Hitler

Një “Hitler” amerikan

Pas deklaratës së guvernatorit amerikan i Mein-it në një konferencë për shtyp është tronditur i gjithë opinioni publik. Duke folur për përpjekjet e Meinit për të luftuar shpërndarjen e drogës, Paul LePage deklaroi se, “armiqtë në këto momente janë njerëzit me ngjyrë ose ata me origjinë hispanike”. “Kur shkon në luftë dhe armiku vishet me të kuqe ndërsa ti me ... Read More »