Te fundit

Tag Archives: inflacion

Rritet inflacioni, ndikimi më i madh nga arsimi dhe ushqimet

 Nga raporti i INSTAT, theksohet rritja e inflacionit në 1.2% nga 0.6% që ishte në muajin Maj. Ndikimin më të madh të rritjes e kanë sjellë ushqimet dhe pagesat e qytetarëve për arsimin. Krahasuar me muajin qershor të një viti më parë, çmimet e shërbimit arsimor janë rritur me 4.8 për qind, ndërsa ato të ushqimeve dhe pijev e joalkolike ... Read More »