Te fundit

Tag Archives: internet

Të blesh Kanabis përmes internetit

Sipas një studimi të kryer nga kompania “Rand Europe’, trafikantët, sidomos shpërndarësit e vegjël po i drejtohen gjithnjë e më shumë internetit, apo asaj pjese të tij që njihet si “dark web”. Në këtë pjesë përdoruesit hyjnë me një shfletues (browser) të posaçëm dhe gjurmimi është i vështirë nga ana e autoriteteve. Kjo u mundëson shpërndarësve që të ndjehen më ... Read More »