Te fundit

Tag Archives: investimi

Kundërshtuan hapjen e kanalit të ujësjellësit/ Ndalohen

Nisja  e një investimi për ndërtimin e ujësjellësit Peladhi,ka sjellë përplasje mes firmës  ndërtuese me  banorët e fshatit Zerqan. Banorët nuk kane lejuar punimet pasi sipas tyre nuk eshte është bërë transparenca mes banoreve dhe bashkisë. Ata  e kanë  kundërshtuar me force kete projekt i cili ka të bëje me shfrytëzimin e burimit të ujit që ndodhet në “Zabelin e Madh” në fshatin Zerqan. ... Read More »