Te fundit

Tag Archives: Ishem

Ulja e avionit në Ishëm. Policia: Nuk ka drogë

Paraditen e sotme është njoftuar ulja e detyrueshme e një avionic privat në zonën midis Durrësit dhe Krujës. Sipas verifikimeve të policisë brenda në avion nuk është gjetur asnjë lëndë narkotike apo ndonjë mjet i paligjshëm. Nga raporti policor mësohet se avionic ka bërë ulje të detyruar pasi ka patur një defekt. Ndërkohë që është idenifikuar edhe emri i pilotit, ... Read More »