Te fundit

Tag Archives: ishull

Ja disa nga vendet “tabu” për turistët

Pavarësisht globalizimit ende ka vende që mund të konsiderohen të pashkelura nga turistët. Shumica e tyre përfshijnë ishuj që pavarësisht bukurive natyrore mbeten zgjedhja e fundit për shumicën e vizitorëve. Ja disa nga vendet më të njohura dhe misterioze ku askush nuk shkon asnjëherë. 1-Ishulli Surtsey Në vitin 1963, në ujërat e Islandës, nga shpërthimi i një vullkani nënujor, u ... Read More »