Te fundit

Tag Archives: Janullatos

Kathimerini: Janullatos po luftohet nga qarqe islamike në Tiranë

Gazeta greke “Kathimerini” i bën një analizë të shkurtër përpjekjeve të kryepeshkopit Janullatos për të ringritur Kishën Ortodokse në Shqipëri, duke e cilesuar mrekulli atë që ka bërë Janullatos në 25 vite të qëndrimit të tij më Shqipëri. “Kathimerini”, thekson se përpjekjet e tij janë luftuar dhe po luftohen nga qarqe islamike në Tiranë. “Kleriku gjendet përballë qarqeve më ekstremiste ... Read More »