Te fundit

Tag Archives: kanabis ne Bulqize

Lulëzimi i kanabisit në Bulqizë, 7 raste këtë muaj

Mbjellja e bimës narkotike Kanabis Sativa duket se ka njohur rritje kohët e fundit në Bulqizë. Referuar raportimit që  tvbulqiza.al ka kryer përgjatë muajit korrik, rezulton se në trekëndëshin Kurbin-Bulqizë-Dibër, ka 14 raste të njoftuara nga policia, mbi gjetjen e parcelave të mbjella me kanabis dhe në asnjë rast nuk ka pasur arrestim të personave që i kanë mbjellë. Ashtu ... Read More »

Sërish kanabis në Bulqizë

Komisariati i Policisë Bulqizë ka gjetur në fshatin Miresh 13 bimë narkotike të llojit Cannabis Sativa. Bimët e gjetura janë agjësuar nga policia. Sipas policisë së Bulqizës po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. GE/ tvbulqiza.al Read More »