Te fundit

Tag Archives: karikim telefoni me rroba

Karikimi i telefonit, tani edhe me anë të rrobave

Kompania Seattle Baubax po prodhon rroba të cilat karikojnë telefonat. Synimi ëshët që xhaketat, xhinset dhe pantallonat e shkurtra të karikojnë telefonin tuaj, veshje këto që mund të lahen. Brenda veshjes ka tela bakri dhe një bllok me bateri, i qepur brenda xhepit. Telefonat Iphone mund të karikohen me anë të një kase “Baubax Iphone”, e cila mund të futet ... Read More »