Te fundit

Tag Archives: Kastriot Islami

Dibër 2016, përballja mes shtetit të Al Kapones dhe Opozitës politike – Nga Prof. Dr. Kastriot Islami

Asnjë parti politike në botë, sado e organizuar dhe përgatitur të ishte, sado perfekte të ishte drejtimi apo kandidati i saj, s’do të mund të konkuronte dhe të përballej me një bandë kriminalo-korruptive në pushtet.Aq më pak me një bandë të tipit Al Kapone por që ndryshe nga Al Kapone i Cikagos, jo vetëm që nuk luftohet nga shteti por ... Read More »