Te fundit

Tag Archives: klima

Ratifikimi i klimës

Shtetet e Bashkuara dhe Kina kanë ratifikuar marrëveshjen globale të klimës. Anëtarët e Komitetit Qendror të Kongresit Kombëtar të Popullit në Kinë e miratuan propozimin për rishikimin dhe rafitikimin e paktit të Parisit pas diskutimesh të zgjatura plot një javë. i shtëpisë së bardhë Barack Obama deklaroi se historia do t`i gjykojë si të një rëndësie jetike përpjekjet e bëra ... Read More »