Te fundit

Tag Archives: Kosove-Shqiperi

Nënshkruhet memorandumi mbi kontrrollin kufitar Shqipëri-Kosovë

Bashkëpunimi mes dy shteteve, nënshkruar nga drejtuesit e policive të të dy republikave garanton një sërë procesesh për reduktimin e problematikave kufitare. Ndër përparësitë që sjell memorandumi përfshihen: -kontrrolli kufitar në një pikë të përbashkët duke minimizuar vonesat. -kontrrollin e pasagjerëve dhe valixheve, në një pikë të përbashkët, që mundëson procesin e kalimit pa ndalesa të tyre në dy anët ... Read More »