Te fundit

Tag Archives: Kryeplaku

Dibër, kryeplakut 29-vjeçar të Hurdhë Muhurrit i rrezikohet jeta

Kryeplakut të fshatit Hurdhë Muhurr në Dibër i është rrezikuar jeta nga një bashkëfshatar.(Fshati në foto). S.H. 29 vjeç është gjendur përballë grykës së çiftes së 66-vjeçarit Hakik Prençi, tek Fusha e Lopës, i kanosur për një çështje pronësie. Kryeplaku ka lajmëruar policinë menjëherë dhe ka tentuar t’ia marrë nga dora çiften, që është shkrehur gjatë përleshjes, por fatmirësisht pa lënduar ... Read More »