Te fundit

Tag Archives: kufome

Gjetja e kufomës në Tiranë, kërkohet ndihmë për identifikimin

Policia e Tiranës kërkon ndihmë për identifikimin e një kufome të skeletizuar, të gjendur me datë 12 shtator, në Kodër Selit, i cili është i seksitmashkull, mosha rreth 20 vjeç dhe me gjatësi mbi 160 cm. Së bashku me skeletin janë gjendur: – Një palë atlete “ADIDAS” – Një palë tuta, ngjyrë blu. – Një palë të brendshme me ngjyrë ... Read More »