Te fundit

Tag Archives: Kukes

Bashkia e Kukësit, kundër taksës së Rrugës së Kombit për banorët e zonës

Në Kukës, kundër tarifës për automjetet që do të kalojnë në Rrugën e Kombit ka dalë edhe Këshilli Bashkiak i Kukësit i cili me një qëndrim të përbashkët të të gjithë anëtarëve të këshillit ka hartuar edhe një deklaratë. Përmes saj, Këshilli Bashkiak Kukës i kërkon kryeministit dhe Ministrisë së Transporteve që të përjashtojnë nga këto tarifa të gjithë përdoruesit ... Read More »