Te fundit

Tag Archives: Kuvend

“Të pasurit” e Kuvendit

Open Data Albania në bazë të deklarimeve vjetore ka bërë një renditje të deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë që kanë përfituar më shumë të ardhura në vitin 2015. Renditja dhe kategorizimi është bërë sipas burimit të të ardhurave, e në fund për totalin e të ardhurave të krijuara në vitin 2015. Njëqind e katër deputetë kanë deklaruar se kanë të ardhura nga ... Read More »