Te fundit

Tag Archives: Laguna e Karavastase

Pas projektit për të ndërtuar në Lagunën e Karavastasë fshihen dy deputetë të mazhorancës

Shoqata PPNEA (shoqata e Ruajtjes dhe e Mbrojtjes së Mjedisit Natyror në Shqipëri) denoncoi gjatë javës një masakër që po kryhet në Lagunën e Karavastasë.     Sipas shoqatës është një ndërtim që po kryhet në thyerje të të gjitha ligjeve në Parkun Kombëtar Divjakë – Karavasta. Po cili po ndërton në Lagunën e mbrojtur me ligj të veçantë? Burime të shoqatës thanë ... Read More »