Te fundit

Tag Archives: leke

VIDEO/ Skandal në Universitetin Bujqësor, seks në këmbim të notës

“Fiks Fare” sjellë fakte të reja mbi korrupsionin në marrjen e provimeve në Universitetin Bujqësor të Kamzës. Sekseri, i denoncuar në emisionin e parë përveçse merr para në këmbim të një note kaluese, kërkon dhe favore seksuale. Në emisionin e dytë gazetarët e “Fiks Fare” paguan lëndën “Prodhim bimor”, me profesor Bardh Sallaku dhe gjatë bisedës ata pyetën sekserin nëse ... Read More »