Te fundit

Tag Archives: loja Pokemon Go

Përmirësime në lojën Pokemon Go

Niantic Labs kanë përfunduar nga puna dhe së shpejti do të hedhin në treg disa përditësime që thjeshtojnë sektorin “Nearby”, në lojën Pokemon Go. Nëse një person i afrohet me telefonin e tij një Pokemoni, ajo që do të shohë nuk janë më gjurmët se ku është fshehur ai, por një fotografi me vendndodhjen e saktë. Përditësime do të ketë ... Read More »