Te fundit

Tag Archives: lojera olimpike

Arrestohen 10 të dyshuar si pjestarë të ISIS në Brazil

Policia federale ka ndaluar 10 shtetas të dyshuar se po organizonin akte terrosriste gjatë zhvillimit të lojërave olimpike që do të zhvillohen në gusht. Nga autoritetet njoftohet se të gjithë shtetasit janë brazilianë dhe janë nuk janë militantë të Shtetit Islamik, por kanë tentuar të kontaktojnë me grupin e dhunshëm islamik. Arrestimet e kryera në rajonin jugor Parana vijnë vetëm ... Read More »