Te fundit

Tag Archives: lotari amerikane

Mundësia e dytë për aplikuesit e lotarisë amerikane

Ambasada Amerikane në Tiranë njoftoi të gjithë të interesuarit dhe aplikuesit për Lotarinë DV-217 se janë shtuar të përzgjedhur të rinj. Përmes faqes së saj zyrtare në Facebook, Ambasada fton të gjithë aplikuesit që nuk kanë rezultuar fitues në fazën e parë të përzgjedhjes, që nisi më 3 maj, që të rikontrollojnë statusin e tyre përmes kodit që kanë marrë ... Read More »