Te fundit

Tag Archives: Lushnje

Vrasje e dyfishtë në Lushnje

Nga policia lokle është noftuar vrasja e shetasit Sokrat Shani, në orët e para të mëngjesit. Ngjarja ka ndodhur në banesën e 65-vjeçarit, ku agjentët kanë gjetur edhe armën e krimit, një pistoletë tip “TT”. Gjithashtu, në këtë banesë është gjetur edhe një letër ku ishte shkruar një emër dhe një adresë në Golem të Kavajës, të cilat i korrespondonin ... Read More »