Te fundit

Tag Archives: Mamografia

Mamografi falas për gratë e Bulqizës

Ne kuader te muajit te sensibilizimit kunder kancerit te gjirit, Drejtoria e shendetit Publik ne bashkepunim me ministrine e shendetesise ka mundesuar per grate dhe vajzat e rrethit te Bulqizes , berjen falas te ekzaminimit te mamografise.Keshtu qe prej kater ditesh prane spiatlit te Bulqizes jane kryer ekzaminimet per tju ardhur ne ndihme nenave dhe grave te rrethit te Bulqizes. ... Read More »