Te fundit

Tag Archives: Martanesh

Rusët zbarkojnë në Bizë të Martaneshit

Ushtarakët rusë kanë mbërritur në Shqipëri për të kryer një mision inspektimi armë-kontrolli në territorin tonë. Shtabi I Ushtrisë njofton se mbërritja e tre është një prej tre inspektimeve rutinë që Shqipëria ka detyrimin për t’i pritur dhe aplikimi i shtetit inspektues është bërë në përputhje me kërkesat e “Dokumentit të Vjenës” dhe po trajtohet nga Ministria e Mbrojtjes dhe ... Read More »

Bulqizë, devijimi i rrjedhës së Liqenit në Martanesh, protestojnë banorët (VIDEOLAJM)

Qindra hektar toke rrezikohen te ngelin pa uje vadites dhe ate te pijshem per 4 fshtara te njesise administrative Martanesh ne rrethin e Bulqizes.Pasi firma Teodori SHPK ka nisur punimet per devijimin te rrjedhes se Liqenit te Sobeve per tu shfrytezuar per HEC-et e ndertuar ne njesine atministrative Zerqan.Nisur nga kjo situate banore te komuniteti Martaneshit para nje viti u ... Read More »