Te fundit

Tag Archives: mates dixhital

Matësa dixhital për energjinë

Operatori i  Sistemit të Shpërndarjes ka njofrtuar se për 4600 abonentë për shkak të niveleve të ulëta të tensionit do të vendosen matësa dixhital, të cilët operojnë edhe në nivele të ulëta. OSHEE ka hapur tenderin për të blerë aparate për  klientët e 4 zonave: Shkodrës, Lezhës, Librazhdit dhe Niklës në Fushë Krujë. Për periudhën pa matje abonentët familjarë do ... Read More »