Te fundit

Tag Archives: mbetjet

BE nxjerr zbuluar qeverinë shqiptare në çështjen e mbetjeve

“Historia Ime” ka mundur të lexojë transkriptet dhe rekomandimet e një konference me temë “Seleksionimi i mbetjeve në kontekstin e një ekonomie qarkulluese në Evropë” të mbajtur më  29 janar 2016 nga Komisioni Evropian. Debati kryesor gjatë Konferencës ishte si të lehtësohet zbatimi i praktikës së seleksionimit të mbetjeve. Ndryshe nga si e ka paraqitur qeveria shqiptare, diferencimi i mbetjeve ... Read More »