Te fundit

Tag Archives: Mediat italiane

Mediat italiane: Shqipëria, surpriza e verës 2016

Shqipëria, një bregdet që i ngjan Karaibeve! Shqipëri, plazhet më të bukura, surpriza e verës 2016. Janë vetëm disa nga titujt që mediat kombëtare italiane i kushtojnë turizmit detar në bregun tjetër të Adriatikut. Në shkrimet e reportazhet e ndryshme, që përmendin disa prej pikave më të njohura turistike të rivierës, përveç bukurisë natyrore theksohet mikpritja, çmimet e ulëta dhe ... Read More »