Te fundit

Tag Archives: ministri Klosi

Rriten pensionet

Këshilli i Ministrave ka miratuar mesditën e sotme rritjen e pensioneve për të gjitha kategoritë në vlerën e 1.6%. Ministri Klosi, në një dalje përpara medieve ka njoftuar se kjo rritje është më e lartë se një vit më parë dhe po ashtu më e lartë se indeksimi i çmimeve, që ishte 1.2%. Përfitues nga kjo rritje janë 635 mijë ... Read More »