Te fundit

Tag Archives: mjeke

Në spitalin e Bulqizës mungon kirurgu

Në spitalin e Shkodrës, një nga qendrat më të mëdha spitalore, mungojnë 13 mjekë specialistë. Sipas drejtorit Përparim Çela duhen ende dy pediatër, 4 mjekë në sanatorium, tre në urgjencë, një në infektiv dhe një kardialog. Në Gjirokastër nuk ka alergologë, ka nevojë për renimatorë, por edhe ortopedë dhe kirurgë. Në Lezhë nuk ka neuropsikiatër sepse ai që ishte doli ... Read More »