Te fundit

Tag Archives: Mynyr Koni

Pranimet në Universitetin e Tiranës

Shkollat e larta i japin fund liberalizimit. Referuar edhe ligjit te ri, Universitetet tashme kane vendosur kriteret e pranimeve, kuotat dhe tarifat e shkollimit. Rektori i Universitetit te Tiranës, Mynyr Koni, tregon se këtë vit, nuk do te ketë prag te dyte, veç mesatares 6 te vendosur nga qeveria. 50 % te pikëve, do ta zëre nota mesatare e gjimnazit ... Read More »