Te fundit

Tag Archives: ndotje

Alarmi i OBSH: Jetojmë në një botë të pistë

Një në 10 njerëz sot në botë thithin ajër të ndotur, bën të ditur OBSH-ja. 92% e popullsisë në planet jeton në vende, ku ndotja e ajrit i tejkalon kufijtë e OBSH-së, gjë që mund të shkaktojë kancerin në mushkëri, sëmundjet e zemrës dhe infarkte. Gjendja po bëhet edhe më e rëndë në vendet më të varfra, ndërsa përllogaritet se ... Read More »