Te fundit

Tag Archives: Nikolin Jaka

Propozimi në Dhomën e Tregtisë: “Të legalizojmë prostitucionin dhe hashashin”

Kreu i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Nikolin Jaka ka propozuar se modeli i Amsterdamit mund të jetë i vlefshëmedhe për Shqipërinë, në rritjen e të ardhurave nga taksat. “Pse të mos zbatojmë edhe ne formulën e Holandës Italisë apo Greqisë për lejimin e kanabisit për nevoja farmaceutike apo sic e lejojnë ligjet europiane. Pse jo të mos kalojmë edhe ... Read More »