Te fundit

Tag Archives: Noel Malcolm

“I dashuruar” me Shqipërinë

Histori personale//  Sir Noel Malcolm, akademik, kërkues shkencor, historian, e më heret  gazetar. Në rininë e hershme gjithçka ka qenë ndryshe. Ai ka prekur shumë realitete, ka lindur eksplorues, ka patur një kuriozitet të veçantë për Ballkanin dhe gjuhët e tij. “Fillova të udhëtoj shumë qëkur isha student. Ndërsa sa i përket shqipes, është pak e vështirë në disa pjesë ... Read More »