Te fundit

Tag Archives: panair

Shqipëria në një prezantim ndërkombëtar

Shqipëria për herë të parë si vend partner në Panairin e Shtutgartit, i cili zhvillohet në datat 14-22 janar 2017. Ministria e Turizmit dhe Agjencia Kombëtare të Turizmit kanë nisur përgatitjet për të përfituar sa më shumë nga kjo ngjarje e rëndësishme. Në kuadër të këtyre përgatitjeve është organizuar vizita e një grupi prej 11 gazetarësh gjermanë, të medias së ... Read More »