Te fundit

Tag Archives: pasuri

Pasuritë e Mark Frrokut nën sekuestro

Apartamente e dyqane në emër të ish-deputetit janë nën masën e sekuestrimit nga gjykata pas kërkesës nga Prokuroria e krimeve të rënda. 7 apartamente të shpërndara në Orikum të Vlorës, Shëngjin në Lezhë dhe në zonën e Kasharit në Tiranë. Në kryeqytet janë sekuestruar gjithashtu edhe dy dyqane në emër të ish-deputetit, ndërsa toka arë e sekuestruar ka një sipërfaqe ... Read More »