Te fundit

Tag Archives: Peladhia

REPORTAZH/ Në Peladhi, ndër vise bëmash Kastriotësh

Nga Ben Andoni Realiteti është se ne s’jemi të sigurt që Peladhia është afër rrugës Nacionale, që lidh Bulqizën me Maqellarën. Në fakt është. Pyesim një të ngeshëm në Bulqizë, që na bën një guidë fjalësh me disa kthesa imagjinare. Burri ka një si shenjë rrudhje te sytë dhe përgjigjet pak me indiferencë. Peladhia! Nëse këtë toponim me kaq shumë ... Read More »