Te fundit

Tag Archives: persona juridik

Ligji për rivlerësimin e pasurive. Reagon PD

Në mbledhjen e së premtes të Komisionit të Ligjeve është diskutuar mbi rivlerësimin e pasurive duke vendosur rritjen e taskës nga 10 në 15%. Ky vendim nuk është pritur mirë nga PD, duke reaguar me kundërshti për faktin se ky vendim ka bllokuar tregun e pasurive të paluajtshme dhe ka sjellë ngërc në ekonomi. “Propozimi ynë është që të bëhet ... Read More »