Te fundit

Tag Archives: pica

Gjyq për hakerin e…picave

Nis këtë javë gjyqi në SHBA, ndaj shtetasit rus i akuzuar për 170 milion dëm ndaj picerive në vend. Roman Seleznev, djali i një deputeti në Parlamentin rus, akuzohet se qëndron pas një skeme, përmes të cilës piceritë dhe restorantet që kanë rënë viktimë e tij përmes telefonatave të rreme. Sipas hetuesve amerikanë, përmes kësaj skeme, Seleznev synonte të siguronte të ... Read More »